Slachthuis PEGRI in Sankt Vith, Oost-België

Slachthuis PEGRI in Sankt Vith, in Oost-België, be­hoort tot de grootste slachterijen van Bel­gië. Het succes van ons bedrijf, dat in 1956 werd opgericht door enkele slagers in deze plaats, zit onder andere in de herkomst en de wijze van fokken van de ingekoch­te runderen. De dieren komen grotendeels van gecontro­leerde landerijen binnen een straal van 250 kilometer (België, Nederland, Luxemburg en de Duitse Eifel).

We werken nauw samen met ons zusterbedrijf P&M Eife­ler Fleischbetrieb. Daarnaast leveren we aan groothan­del, vleesverwerkers en slagerijen in heel Europa. We ga­randeren de strengste hygiëne- en veiligheidsvoor­zorg­smaatregelen en zijn volkomen transparant in onze omgang met dierenartsen en controle-instanties. Want wij weten: kwaliteit en vertrouwen zijn op de lange termijn voor succes absoluut noodzakelijk.

Gecertificeerd slachthuis

Gecertificeerd slachthuis

Ons bedrijf voldoet aan alle voorwarden van Verordening (EG) nr. 178/200 betr. de slacht van runderen en is een gecertificeerd slachtbedrijf voor bio-runderen.
Werken bij Pegri

Werken bij Pegri

We zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Solliciteer nu.

Pegri

Alte Aachener Strasse 15
B-4780 - St.Vith - Belgium

+32 (0)80 28 04 80
+32 (0)80 22 68 56

Van de wei tot op het bord

Het slachthuis PEGRI is onderdeel van de in­ternatio­nale PEMA Meat Group, waarin alle partners een gemeenschappelijk doel nastreven, gebaseerd op kwali­teit, vei­ligheid en transparantie. We beheersen het vleesver­werkingsproces van A tot Z ‑ van de wei tot op het bord. Onze klanten zijn groothan­delaren, retai­lers en particuliere klanten.

PegriVideo P&M Eifeler FleischvertriebPEMA Meat Group